Referenties

En dit zeggen anderen over mij:

Het is altijd weer een feestje als ik met Rianne samenwerk. Ze houdt goed focus en volgt de ander. Bij Rianne staat de ander dus continu centraal en dat betekent leren geblazen. Op een mooie, zachte en veilige manier weet Rianne je aan te zetten tot nieuwe inzichten. Ze helpt je met haar kunde en gevoel. Ik waardeer haar rust, souplesse en talent om te doseren. Al bijna 20 jaar werk ik met haar samen en we vullen elkaar aan, waardoor we onszelf een schoolvoorbeeld vinden van 1 + 1 = 3. Dat heeft vaak mooie effecten, omdat we een “bewijs” zijn dat verschillende persoonlijkheden juist tot succes kunnen leiden. Beiden houden we ook van lichtheid en humor.

Bovenstaande maakt dat ik ervoor teken om nog vele jaren met haar samen te mogen trainen en coachen.

Marloes

Coach, Loes Live & Learn

Rianne is empathisch en kan goed verwoorden wat er speelt. Zij is warm, liefdevol en kan met humor lichtheid in zwaarte brengen, daarbij is zij altijd respectvol en vol aandacht voor de ander. Door een enkele zin weet zij de kern te raken, die zij oordeelloos weet te verwoorden. Rianne is een topper, een professional die vanuit haar ziel en met liefde werkt en leeft.

Joyce Senders

Coach, CHOICE

“Vanuit Kenteq, opleidingsinstituut voor de technische branche, werk ik al jaren samen met Rianne. Zij verzorgt de trainingen op het gebied van soft skills voor ons. Ik ken Rianne als een betrokken en professionele partner die op alle niveaus uit de voeten kan. Ze stopt veel energie in de training, die ze ook terugkrijgt van de deelnemers. De trainingen die ze verzorgd hebben dan ook altijd een interactief karakter, de meest effectieve manier van ontwikkelen.”.

Paul Jansen

accountmanager, KENTEQ

“Ik heb Rianne leren kennen als een open, enthousiast en behulpzaam persoon, ze geeft je energie! Ze heeft veel kennis en ervaring op het gebied van coaching en theorieën, die de coachee kunnen ondersteunen en versterken. Daarnaast is ze is positief kritisch en heeft een professioneel netwerk om haar heen gebouwd. Een netwerk met dezelfde positieve klantbeleving, je kunt op Rianne vertrouwen, dit maakt dat het erg prettig is met haar samen te werken. Vernieuwend is ze zeker, onlangs heeft een netwerkclub opgezet en samen zijn we bezig met inrichten van een workshop voor in 2018.

Ik hoop nog lang met je te mogen samenwerken en veel van je te leren, liefs Joyce.”

Joyce Engelen

HRMOOVS

“Je komt zelden zo’n fijn mens als Rianne tegen. Integer, inlevingsvermogen, en bijzonder creatief, dat zijn de eerste woorden die me te binnen schieten wanneer ik aan haar denk. Als opleider binnen Cedrah heb ik Rianne leren kennen als een uitstekende trainer en coach. De samenwerking met Rianne is betrokken, plezierig en efficiënt. We zijn dan ook zeer tevreden over de resultaten die Rianne binnen de teams heeft bereikt. Zelfs als onze insteek van een trainingsvraag nog niet helder was, wist zij precies de kern van onze boodschap te raken. Elke werkgever mag zich dan ook uiterst gelukkig prijzen met Rianne als coach/trainer.”

Janneke Vogelaar

P&O adviseur, Cedrah

“Ik heb Rianne leren kennen tijdens een coach-traject van/voor medewerkers uit mijn team. Rianne is een toegankelijk persoon. Ze straalt vertrouwen uit en dat zorgt ervoor dat mensen zich snel kwetsbaar durven op te stellen met als gevolg dat ze daardoor sneller kunnen ontwikkelen. Ze weet de theoretische kennis goed in de praktijk over te brengen en vraagt goed door waardoor ze de vraag of het probleem snel helder heeft. Ze handelt met respect.  Kortom: ze is in staat om individuen en teams te ontwikkelen tot en hoger niveau.”

Angelique Reemers

Voormalig manager , Rabobank Weerterland en Cranendonck

Wij hadden interesse in de cursus van “Monteur tot ambassadeur” van Kenteq, zo kwamen wij in contact met Rianne.  Rianne wist onze groep jongens, echte servicemonteurs, goed te motiveren en bij de les te houden.  Het waren leuke maar vooral boeiende sessies.

Martien Volleberg

Volleberg hijs- en heftechniek

Storm werkte o.a. voor:

Rabobank
Toerkoop reisbureaus
Deco mode
SRA-accountants
Holland Casino
Securicor beveiliging
Centerparcs
Plasa accountants
Laman technische groothandel
Imko opleidingen
Kapsalon Prinsen
Tryact Training en Coaching
Sacha schoenen

Improphit
Van Oers accountants
Rws Goes
Fontys Hogeschool
Commanderij college Gemert
Rabo Bouwfonds
Opleiding samenwerkingsverband Z-O Brabant
Dynamique trainingen
De Haas en Heesterbeek
CZ
Seysterveste

Focus training en opleidingen
INR Trombosedienst Radboud Ziekenhuis Nijmegen
Doornbos Fysiogroep Breda
SMEBA Brandbeveiliging
ODZOB
LEX Universiteit Heerlen
TIO college
Gemeente Helmond
Gilsing uitgeverij
Cedrah zorggroep
Staalwerk Veghel
Ria Joosten catering

Omgevingsdienst Tilburg
Verhoef scheepsbouw
NHTV-hogeschool
Volleberg Hijstechnieken
HR Mooves
Kenteq
A2 Networks
Tripppleworks

“Wat jij niet zegt, kan ik niet weten”